Μέσω της διαδικασίας του διαλογισμού μας δίνεται η δυνατότητα να σιωπήσουν οι σκέψεις και ο νους και να έρθουμε σε επαφή με τα πραγματικά θέλω της ψυχής μας.
Με τον καθοδηγούμενο θεραπευτικό διαλογισμό έχεις τη δυνατότητα να μπεις ακόμη πιο βαθιά σε θέματα που σε απασχολούν(πχ ευημερία,αξία και πολλά ακόμη) και να λάβεις καθοδήγηση και θεραπεία. Γνώσεις και ποιότητες της ύπαρξής σου έρχονται στην επιφάνεια και επιτρέπεις στη ροή της δικής σου ενέργειας να δυναμώνει κάθε φορά, όλο και περισσότερο. Γνωρίζεις ποιος είσαι. Ακολουθείς την ψυχή σου. Χαλαρώνεις, ηρεμείς, γεμίζεις αγάπη, φως, ευτυχία και θετική ενέργεια.


Το μάθημα καθοδηγεί και διδάσκει η ενεργειακή θεραπεύτρια ΧαΡουν Μαρία Παπαδάκη( σύμβουλος ACC της παράδοσης του Agni)
Ο χώρος του Κέντρου χορού Different Reality υποστηρίζει τόσο ενεργειακές θεραπείες όσο και τον κάθε συμμετέχοντα- θεραπευόμενο ώστε να μπει ακόμη πιο βαθιά στον εαυτό του,μιας και ειναι ένας ενεργειακά καθαρός χώρος με ACC Feng Shui!


Το μάθημα απευθύνεται σε χορευτές και μη χορευτές άνω των 17 και στον καθένα που επιθυμεί να εμβαθύνει στην αυτοβελτίωσή του και σε μια πιο συνειδητή καθημερινότητα ,ανεξαρτήτως εμπειρίας κίνησης ή διαλογισμού!