✨Τα πάντα είναι Ενέργεια!Ό,τι μας περιβάλλει και ό,τι είναι μέσα μας είναι Ενέργεια!Kαι όταν η Ενέργεια ρέει ανεμπόδιστα,τότε νιώθουμε σωματική και ψυχική ισορροπία!
👉Σε αυτό το σεμινάριο θα χορέψουμε την Ενέργεια,την δική μας ενέργεια!
Θα χορέψουμε συνειδητά τα βασικά μας ενεργειακά κέντρα(τσάκρα),θα τα γνωρίσουμε,θα τα εξερευνήσουμε,θα τα κουνήσουμε,θα τα ενεργοποιήσουμε ,θα τα επεκτείνουμε και θα μάθουμε μία ενεργειακή θεραπευτική τεχνική ,δοσμένη από τον Agni ,ώστε να διατηρησουμε την μέγιστη επέκτασή τους στο κατάλληλο σημείο που χρειάζεται ο καθένας ώστε να νιώθει καλά στο συγκεκριμένο στάδιο της εξέλιξής του.
Μέσα από χορευτικές διαδρομές και συγκεκριμένες οδηγίες,στόχος του σεμιναριου είναι η καλύτερη δυνατή ισορροπία των ενεργειακών κέντρων και η απόλαυση μέσα από χορό!

👉Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
✔προθέρμανση σώματος ,καρδιάς και νου
✔κινητικές ασκήσεις,ελεύθερο χορό ,καθοδηγούμενο κινητικό διαλογισμό και ενσυνείδητη κίνηση(mindful movement)
✔θεραπευτική ενεργειακή τεχνική μόνιμης επέκτασης των τσάκρας που μπορεί ο κάθε συμμετέχοντας να χρησιμοποίησει και μόνος του όποτε το χρειάζεται για τον εαυτό του
✔ολιστική αποφόρτιση

🙂Aπευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να συναντήσουν τον εαυτό τους μέσα από κίνηση και χορό και να δουλέψουν τα ενεργειακά τους κέντρα. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία!Είναι κατάλληλο και για χορευτές,ηθοποιούς,περφόρμερς,δασκάλους,θεραπευτές!
Καθοδηγει η Αννα Αντωνιαδου
………………………………………………………………………

!AΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ!

#differentrealitydancecenter#dance
#chakra#danceworkshop#energy#dancehealing#selfawareness#wellness