Κινούμαι-Χορεύω-Εκφράζομαι

7-12 ετών

Το μάθημα Κινούμαι-Χορεύω-Εκφράζομαι 7-12 ετών  είναι μία εισαγωγή στον κόσμο του σύγχρονου χορού για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) σχολικής ηλικίας ,αντλώντας στοιχεία και τεχνικές από διάφορα είδη και στυλ χορού!

Το μάθημα αυτό στοχεύει στην ολιστική ανάπτυξη των παιδιών μέσω της κίνησης, του χορού, του παιχνιδιού, του ρυθμού, της μουσικής καλλιεργώντας σώμα, νου, ψυχή και πνεύμα!

Το ολιστικό αυτό χορευτικό μάθημα περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης σώματος και καρδιάς, τεχνική και χορογραφίες σύγχρονου χορού, τεχνική κλασικού μπαλέτου, καθοδηγούμενο ελεύθερο χορό και ενσυνείδητη κίνηση(mindful movement).

Mε νέες παιδαγωγικές μεθόδους, κατάλληλες για την νέα εποχή που διανύουμε το μάθημα αυτό γίνεται μία γέφυρα, ώστε τα παιδιά να αναπτύξουν τις σωματικές, συναισθηματικές και πνευματικές τους δεξιότητές τους, να ξεδιπλώσουν τα μοναδικά ταλέντα τους και να συναντήσουν ολόκληρο τον Εαυτό τους μέσα από την τέχνη του χορού.

Πειθαρχία και δημιουργικότητα συνδυάζονται με αρμονικό τρόπο εξυπηρετώντας τις ανάγκες κάθε παιδιού ξεχωριστά αλλά πάντα σε συνεργασία με όλη την ομάδα!

Το μάθημα προτείνεται και ως προετοιμασία για όσα παιδιά επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και την ενασχόλησή τους με τον χορό.

  • Λειτουργούν τμήματα 7-9 ετών, 10-12 ετών ή και συνδυασμός τους καθώς και τμήματα προετοιμασίας για χορευτικές σπουδές και καλλιτεχνικά σχολεία.

Διδασκαλία: Άννα Αντωνιάδου