ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Μπήκε καινούριος μήνας,ο τελευταίος του 2021,και το Different Reality Dance Center δεν έχει ακόμα ανοίξει την αίθουσα του! Πρώτα υποχρεωτική αναστολή από το κράτος για αρκετούς μήνες κι έπειτα από 15 Ιουνίου που δόθηκε το πράσινο φώς για επανέναρξη, είχαμε και υποχρεωτικά μέτρα λειτουργίας για το άνοιγμα,τα οποία από την πρώτη στιγμή έμοιαζαν παράλογα και δεν μπορούσαν να γίνουν αποδεκτά!

😔Λυπάμαι πραγματικά βαθιά για όλους εσάς που περιμένατε πώς και πώς να ξαναμπείτε στην όμορφη, καθαρή και ζεστή αίθουσα μας, αλλά και όλους εσάς που ακόμη δεν την έχετε γνωρίσει.Ρωτατε και ξαναρωτατε για το πότε θα γίνουν μαθήματα ξανά στην αίθουσα, έστω τα ατομικά μας, και πραγματικά έρχομαι σε δύσκολη θέση να σας λέω κάθε φορά(σχεδόν δύο χρόνια πια) ότι τα μέτρα ακόμη ισχύουν για όλες τις σχολές χορού και η συνειδητή απόφαση να μην τα ακολουθήσω εξακολουθεί προφανώς να ισχύει και ισχύει για όλους ανεξαιρέτως!

👉Το Different Reality Dance Center δημιουργήθηκε για να ενώνει και όχι να διαχωρίζει!
👉Το Different Reality Dance Center δημιουργήθηκε για να είναι τόπος δύναμης, έκφρασης, σεβασμού, καθαρότητας, ελευθερίας, Αγάπης με κύριο εργαλείο τον χορό και σε αυτόν τον χώρο δεν χωρά τίποτα που να προσβάλλει τον Άνθρωπο.
👉Το Different Reality Dance Center δεν μπορεί να υποκρίνεται και να συντηρεί έμμεσα και κρυφά ένα παράλογο αυταρχικό καθεστώς, κάνοντας τα στραβά μάτια στους νέους νόμους του κράτους σαν να μην τρέχει τίποτα.

❗Το Different Reality Dance Center επέλεξε να μην συμμετέχει στην επιβολή υποχρεωτικής μάσκας εν ώρα μαθήματος κίνησης και χορού!
❗Το Different Reality Dance Center επέλεξε να μην συμμετέχει στον υποχρεωτικό διαχωρισμό και αποκλεισμό των ανθρώπων κάνοντας τον ελεγκτή και καταπατώντας το ιατρικό απόρρητο του καθενός.
❗Το Different Reality Dance Center επέλεξε να παραμείνει κλειστό για όσο χρειαστεί, με ο,τι κόστος συνεπάγεται, γιατί ακόμη πιστεύει στον Άνθρωπο και σέβεται κάθε άνθρωπο!

🌳❤️Το Different Reality Dance Center δεν είναι όμως απλά ένας φυσικός χώρος, μία αίθουσα! Είναι κάτι πέρα από τέσσερις τοίχους και πάντα με σεβασμό στην ψυχή του καθενός βρίσκει τρόπους να υπάρχει!Τα μαθήματα στην Φύση μας συνεχίζονται λοιπόν, για όποιον νιώσει ότι θέλει, καθώς και κάποια διαδικτυακά ατομικά ή σε ολιγομελή τμήματα,αν υπάρξουν συμμετοχές!

🙏Ευχαριστώ για την κατανόηση σε μία πραγματικά δύσκολη απόφαση και συγνώμη που δεν μπορώ να μην ακολουθήσω την φωνή της καρδιάς μου!
Το Different Reality Dance Center,ο,τι και να συμβαίνει, ζεί και υπάρχει στην καρδιά μας και είμαι βέβαιη ότι όσο έχουμε ακόμη εμπιστοσύνη στην ζωή, όλα θα είναι όπως χρειάζεται να είναι!
Υπομονή λοιπόν, καλό μήνα και εύχομαι σύντομα να τα καταφέρουμε να ξαναανοιξει η αίθουσα μας!
Με αγάπη ❤️!
Η Διεύθυνση,
Άννα Αντωνιάδου

#differentrealitydancecenter