Δυναμώνω,Χορεύω,Ενώνω Δύση & Ανατολή

Δυναμώνω,Χορεύω,Ενώνω Δύση & Ανατολή | Different Reality Dance Center

Το μάθημα ΔΥΝΑΜΩΝΩ, ΧΟΡΕΥΩ, ΕΝΩΝΩ ΔΥΣΗ & ΑΝΑΤΟΛΗ είναι ένα χορευτικό ολιστικό μάθημα ενδυνάμωσης του σώματος που παντρεύει Δύση και Ανατολή.

  • Με επιρροές και στοιχεία από την Ανατολή, τόσο στον ρυθμό όσο και στην κίνηση,το μάθημα συνδυάζει την τεχνική του μπαλέτου,στοιχεία pilates,yoga,stretching και διάφορες τεχνικές fitness του δυτικού πολιτισμού με την τέχνη του χορού της κοιλιάς (belly dance) και διαφόρων oriental και tribal τεχνικών ταξιδεύοντας σε Ασία,Ινδία, Αίγυπτο κ.α
  • Σε κάθε μάθημα ξεκινάμε με προθέρμανση ολόκληρου του σώματος και ακολουθούμε μία συνεχόμενη ροή ασκήσεων και συνδυασμών αυξανόμενης δυσκολίας που στοχεύουν στην επίγνωση ολόκληρου του σώματος,στην απομόνωση σημείων του και στην ουσιαστική ενδυνάμωσή του.
  • Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην κίνηση της περιοχής της λεκάνης και του κορμού(κοιλιακοί μύες και ραχιαίοι), καθώς και στα χέρια που ακολουθούν το δικό τους ταξίδι ενδυνάμωσης με συγκεκριμένα mudras και τεχνικές.
  • Σημαντικό κομμάτι του μαθήματος είναι η κυματοειδής κίνηση σε όλες τις πιθανές μορφές της ,οι επαναλήψεις και οι λεπτομερείς καθαρές κινήσεις.
  • Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε όλους, καθ’ότι δεν προαπαιτεί προηγούμενη εμπειρία με τις διάφορες τεχνικές,αλλά λόγω του ότι είναι ιδιαίτερα αερόβιο, χρειάζεται αίσθηση του σώματος και καλή φυσική κατάσταση.Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τις γυναίκες όλων των ηλικιών, φέρνοντάς τες σε επαφή με την θηλυκή τους ενέργεια και τον κύκλο της γυναικείας τους φύσης, ξυπνώντας την δημιουργική τους δύναμη μέσα από το σώμα.

                  Διδασκαλία: Άννα Αντωνιάδου

#workout #oriental #bellydance #tribalfusion  #eastandwest