Αυτό το Σάββατο 12/03,το Different Reality Dance Center πάει ψηλά, μέσα στην Φύση του λόφου Φιλοπάππου να συναντήσει τις Μούσες με δύο μαθήματα κίνησης και χορού στην Φύση για όλους με κεντρικό θέμα των εσωτερική ειρήνη!
Καθοδηγεί η Άννα Αντωνιάδου
👉Το πρώτο μάθημα είναι ένα μάθημα ενδυνάμωσης ολόκληρου του φυσικού σώματος με συνεχόμενη ροή ασκήσεων, κατάλληλο για κάθε σώμα. Περιλαμβάνει στοιχεία από barre a terre, τεχνική μπαλέτου,pilates, yoga,stretching και άλλες τεχνικές fitness και ευεξίας συνδυασμένα με έναν ολιστικό τρόπο. Στο συγκεκριμένο μάθημα, θα ξυπνήσουμε το σώμα, θα το τεντώσουμε, θα το τονώσουμε, θα το δυναμώσουμε και θα το προετοιμάσουμε να μπορεί να νιώσει και να επεκτείνει την εσωτερική του ειρήνη. Ταυτόχρονα με την άσκηση, θα επωφεληθούμε από τα ευεργετικά σωματίδια του Ήλιου☀️,την θεραπευτική δύναμη της Γης και θα λάβουμε όλα τα οφέλη της Φύσης ισχυροποιώντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα!
👉Το δεύτερο μάθημα είναι ένα μάθημα ενσυνείδητης κίνησης που θα μας φέρει σε ουσιαστική επαφή με τον Εαυτό μας και την Φύση. Είναι ένα μάθημα ελεύθερου χορού και σωματικής έκφρασης με καθοδηγούμενο διαλογισμό, οραματισμό και τεχνικές mindfulness, ώστε να παρατηρήσουμε, να εξερευνήσουμε τον εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα, να αποδεχτούμε, να αναγνωρίσουμε, να απολαύσουμε τις μοναδικές ποιότητες μας και να αφήσουμε συνειδητά ό,τι μας εμποδίζει από το να χαιρόμαστε την κίνησή μας και την ζωή μας. Όλη η πρακτική θα είναι αφιερωμένη στο πώς θα ενεργοποιήσουμε την ειρήνη που υπάρχει ήδη μέσα μας και στο πώς μπορεί να επεκταθεί στην καθημερινότητά μας μέσω της κίνησης. Σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο ιστορικό μέρος της Αθήνας θα δημιουργήσουμε με χαρά τον πιο μοναδικό ειρηνικό χορό μας και θα εμπνευστούμε από τις Μούσες που θα μας συντροφεύουν εκεί.
🌿12:00-13:00: μάθημα ενδυνάμωσης|#balletworkout
(θα χρειαστεί ένα στρωματάκι/ μεγάλη πετσέτα/μεγάλο μαντήλι για τις ασκήσεις σε καθιστή-ξαπλωτή θέση και κάλτσες)
🌿13:15-14:15: ενσυνείδητος χορός | #mindfulmovement
🌿Μετά το τέλος και των δύο μαθημάτων θα ακολουθήσει περίπατος σιωπής🚶 μισής περίπου ώρας στον Λόφο ,για όποιον το επιθυμεί, για αποφόρτιση κι έπειτα ανταλλαγή εμπειριών, συζήτηση και πικ-νικ 🙂🍀🍴🥙🍊🍎🍐στο χορτάρι! Ο καθένας μπορεί να φέρει ο,τί θα χρειαστεί για το κολατσιό του και σίγουρα να έχει μαζί του νερό🍶💧!

❗Απαραίτητη η κράτηση θέσης❗ (μέχρι Παρασκευή 11/03 βράδυ)
🔹ΠΟΤΕ: Σάββατο 12/03
🔹ΠΟΥ: Λόφος Φιλοπάππου
🔹ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ:
11:45(για την ενδυνάμωση)
13:00(για τον ενσυνείδητο χορό)
Η είσοδος συνάντησης θα ανακοινωθεί στον κάθε συμμετέχοντα, αφού γίνει η δήλωση συμμετοχής!
🔹ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
•20€(και για τα δύο μαθήματα)
•15€( μόνο ενδυνάμωση)
•15€( μόνο ενσυνείδητος χορός)
📞Επικοινωνία|Πληροφορίες|Δηλώσεις συμμετοχής:
6976930112| [email protected]