Κάθε πανσέληνος είναι μία ολοκλήρωση!

Κάθε γυναίκα εκφράζει την θηλυκή αρχή!

Και όταν η θηλυκή αρχή ολοκληρώνει, τότε απελευθερώνει και απελευθερώνεται!

1η Αυγούστου λοιπόν, τιμώντας την πρώτη πανσέληνο του φετινού Αυγούστου, ένας νέος κύκλος γυναικών δημιουργείται . Σε αυτή την συνάντηση,καλoύνται γυναίκες κάθε ηλικίας να έρθουν, να ενωθούν, να συνδεθούν, να θυμηθούν την σοφία μέσα τους, να απελευθερώσουν, να απελευθερωθούν, να δημιουργήσουν μέσα από την ιερότητα της θηλυκής τους ενέργειας, κάνοντας χώρο η μία για την άλλη συντονισμένες με την δύναμη της Φύσης τους.

Ο κύκλος γυναικών είναι ένας χώρος Αγάπης, μία αγκαλιά, που η κάθε γυναίκα θα μπορεί να νιώσει ασφάλεια, ελευθερία, αποδοχή, υποστήριξη, σύνδεση, φροντίδα, θεραπεία. Με καθοδηγούμενο διαλογισμό, οραματισμό, τραγούδι, ιερά τελετουργικά, θεραπευτική γραφή, ζωγραφική, συζητήσεις, μοιράσματα, ήπιες σωματικές πρακτικές, λουλούδια, αρώματα, βότανα και φυσικά πολύ πολύ χορό, αυτός ο κύκλος γυναικών γίνεται ένα ιερός τόπος που η κάθε μία θα μπορεί να νιώσει ελεύθερα τον εαυτό της και να βρεί χώρο να ακουμπήσει και να εκφράσει την θηλυκή της ενέργεια σε κάθε της ποιότητα.

Αν νιώθεις κι εσύ το κάλεσμα στην καρδιά σου, είσαι έτοιμη να είσαι μέρος του κύκλου! Εμπιστεύσου την φωνή μέσα σου κι έλα μαζί να την εκφράσεις, να την τιμήσεις και να δημιουργήσεις!

Καθοδηγεί και συντονίζει η Άννα Αντωνιάδου.

Δημιουργώ χώρο για σένα και την μαγεία που φέρεις μέσα σου κι εσύ ανοίγεις χώρο για μένα!” 

Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενη εμπειρία. Φόρεσε τα καλά σου άνετα ρούχα που νιώθεις όμορφα μέσα σε αυτά και μπορείς να κινηθείς, κάτσεις, ξαπλώσεις και φέρε μαζί ένα αγαπημένο λουλούδι(πάντα με σεβασμό από το πού θα το βρείς),ένα μπουκάλι (κατά προτίμηση γυάλινο) για νερό κι ένα σημειωματάριο.

ΠΟΤΕ: Τρίτη 01/08, 19:00-21:30(ίσως χρειαστεί μισή ώρα παραπάνω)

ΠΟΥ: Different Reality Dance Center ,Παπαναστασίου 1, Νέα Φιλαδέλφεια,3ος όροφος(Πλησίον ΗΣΑΠ Περισσού)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 25 ευρώ (αν έρθεις με μία φίλη σου, τότε θα μοιραστείτε την συμμετοχή, 12,5 ευρώ η κάθε μία, αρκεί να έχει γίνει η κράτηση θέσης μέχρι 30/07)

Απαραίτητη η κράτηση θέσης!

Επικοινωνία|Κράτηση θέσης: 6976930112/ [email protected]