Κάθε νέα σελήνη είναι μία νέα αρχή!

Κάθε γυναίκα εκφράζει την θηλυκή αρχή!

Και όταν η θηλυκή αρχή ξεκινά τον κύκλο, τότε αρχίζει η δημιουργία, η ζωή!

 

Στις 18 Ιουνίου λοιπόν, την ημέρα της νέας σελήνης, ξεκινά ένας κύκλος γυναικών για μία νέα αρχή. Σε αυτή την συνάντηση, οι γυναίκες κάθε ηλικίας καλούνται να ενωθούν, να συνδεθούν, να θυμηθούν την σοφία μέσα τους, να δημιουργήσουν μέσα από την ιερότητα της θηλυκής τους ενέργειας, κάνοντας χώρο η μία για την άλλη συντονισμένες με την δύναμη της Φύσης τους.

Ο κύκλος γυναικών είναι ένας χώρος Αγάπης, μία αγκαλιά, που η κάθε γυναίκα θα μπορεί να νιώσει ασφάλεια, ελευθερία, αποδοχή, υποστήριξη, σύνδεση, φροντίδα, θεραπεία. Με καθοδηγούμενο διαλογισμό, οραματισμό, τραγούδι, ιερά τελετουργικά, θεραπευτική γραφή, ζωγραφική, συζητήσεις, μοιράσματα, ήπιες σωματικές πρακτικές, λουλούδια, αρώματα, βότανα και φυσικά πολύ πολύ χορό, αυτός ο κύκλος γυναικών γίνεται η αρχή για μία νέα αρχή στην ζωή της κάθε μίας και όλων μαζί.

Αν νιώθεις κι εσύ το κάλεσμα στην καρδιά σου, είσαι έτοιμη να είσαι μέρος του κύκλου! Εμπιστεύσου την φωνή μέσα σου κι έλα μαζί να την εκφράσεις, να την τιμήσεις και να δημιουργήσεις! Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενη εμπειρία. Φόρεσε τα καλά σου άνετα ρούχα που νιώθεις όμορφα μέσα σε αυτά και μπορείς να κινηθείς, κάτσεις, ξαπλώσεις και φέρε μαζί ένα αγαπημένο λουλούδι(πάντα με σεβασμό από το πού θα το βρείς) κι ένα σημειωματάριο.

Καθοδηγεί η Άννα Αντωνιάδου

ΠΟΤΕ: Κυριακή 18/06, 18:30-20:30(ίσως χρειαστεί μισή ώρα παραπάνω)

ΠΟΥ: Different Reality Dance Center (Παπαναστασίου 1, Νέα Φιλαδέλφεια,3ος όροφος)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 25 ευρώ (αν έρθεις με μία φίλη σου, τότε θα μοιραστείτε την συμμετοχή, 12,5 ευρώ η κάθε μία, αρκεί να έχει γίνει η κράτηση θέσης μέχρι 16/06)

Απαραίτητη η κράτηση θέσης!

Επικοινωνία|Κράτηση θέσης: 6976930112/ [email protected]