Ολιστική συμβουλευτική

Holistic Coaching

Η ολιστική συμβουλευτική ή αλλιώς holistic coaching με την καθοδήγηση της Άννας Αντωνιάδου είναι μία εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση για την ψυχοσωματική υγεία, ανάπτυξη και ευεξία που αντιμετωπίζει το άτομο ως ολότητα.

Μέσα από ποικίλες ψυχοθεραπευτικές μεθόδους, ενεργειακές θεραπευτικές τεχνικές και τις Τέχνες, δημιουργείται ο κατάλληλος χώρος, ώστε το άτομο να έρθει σε επαφή με τον συνειδητό, υποσυνείδητο και ασυνείδητο νου, αναγνωρίζοντας τον Εαυτό του, δυναμώνοντας  και βρίσκοντας τρόπους για να διαχειρίζεται δυσκολίες και ανισορροπίες στην ζωή του.

Ο απώτερος στόχος της θεραπευτικής αυτής προσέγγισης είναι το άτομο να καταφέρει να αναγνωρίσει τον ολόκληρο Εαυτό του με στόχο να φέρει ισορροπία, ανθεκτικότητα, αυθεντικότητα και περισσότερη ευτυχία στην ζωή του.

Κάθε ατομική συνεδρία ολιστικής συμβουλευτικής είναι μοναδική και προσαρμόζεται στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου, όπως χρειάζεται κάθε φορά. Μία συνεδρία ολιστικής συμβουλευτικής μπορεί να περιέχει μεταξύ άλλων:

  • ενσυνείδητη κίνηση, χορό, τεχνικές ενδυνάμωσης και αυτο-φροντίδας σώματος
  • ενεργειακές θεραπευτικές τεχνικές
  • τεχνικές ενσωμάτωσης, διαλογισμού, οραματισμού και αυτογνωσίας
  • δημιουργική γραφή, ζωγραφική, ηχοθεραπεία, τραγούδι
  • συζήτηση και ένα ασφαλή χώρο Αγάπης για να εκφραστείς, να ακουστείς, να λάβεις υποστήριξη και καθοδήγηση ώστε συναντήσεις και να απολαύσεις τον ολόκληρο εαυτό σου!

”Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Είναι μία μοναδική εκδοχή-εκδήλωση του Όλου. Ο κάθε άνθρωπος επίσης έχει έναν σκοπό, μία αποστολή στην ζωή του, ακόμη και αν μερικές φορές δεν την θυμάται, δεν την γνωρίζει ή δεν μπορεί να την βρεί εύκολα!

Μέρος της δικής μου αποστολής είναι να βλέπω διαισθητικά, να οραματίζομαι  το φουλ δυναμικό σου, την ολόκληρη εικόνα και να σου προσφέρω εμπνευστικούς τρόπους ώστε να ξεμπλοκάρεις ό,τι εμποδίζει την αρμονική ροή σου και να ξεκλειδώνεις τα δικά σου ταλέντα με τον τρόπο που χρειάζεται η ψυχή σου, έτσι ώστε να ακολουθείς το δικό σου μοναδικό μονοπάτι με χάρη, άνεση, χαρά και αγάπη! Μέσα από τεχνικές που φέρνουν σε ενότητα σώμα, νου, ψυχή και πνεύμα είμαι εδώ να σε καθοδηγήσω, ώστε να βρεις τον δικό σου τρόπο και να Είσαι.” Άννα Αντωνιάδου