Ο χώρος

του Different Reality Dance Center

Ο χώρος του Different Reality Dance Center είναι ένας ενιαίος, ολοφώτεινος και όμορφος χώρος 100 και κάτι τετραγωνικών μέτρων και άπειρων τετραγωνικών Αγάπης στην Νέα Φιλαδέλφεια, που δημιουργήθηκε με πολύ φροντίδα, μεράκι και ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια! Βρίσκεται στον τρίτο όροφο κτιρίου στις όχθες του ποταμού Ποδονίφτη, με εύκολη προσβασιμότητα από πολλές περιοχές της Αττικής, απέχοντας μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό ΗΣΑΠ Περισσού και με δυνατότητα πάρκινγκ στην γύρω περιοχή.

Είναι ένας χώρος καθαρός τόσο σε φυσικό επίπεδο, όσο και ενεργειακό, καθώς έχει συντονιστεί η δόνησή του, με τέτοιο τρόπο, ώστε να ωθεί τον καθένα προς το μέγιστο δυναμικό του.

Είναι ένας χώρος ήρεμος, γεμάτος φυσικό Φώς, πανέμορφη θέα και ηλιοβασιλέματα, με μεγάλα παράθυρα για καθαρό αέρα, απλότητα, λουλούδια, φωτισμό, οικολογικό κλιματισμό, δυνατό ηχητικό σύστημα κι ένα προσεγμένο αντικραδασμικό και ηχοαπορροφητικό πάτωμα εξειδικευμένης κατασκευής σε ξύλινες δοκίδες με επένδυση αντιμικροβιακού ανωστρώματος από φυσικά υλικά!

Διαθέτει σταθερές και φορητές μπάρες, στρώματα/mats, λάστιχα και μπάλες, καθρέπτες, κουζίνα που πάντα θα βρείς κάτι να σε τονώσει και δύο τουαλέτες!

Ο χώρος του γραφείου, ο καθιστικός χώρος, τόσο στο εσωτερικό όσο και στην είσοδο και το μπαλκόνι, καθώς και η κάθε γωνιά και πινελιά διακόσμησης σε συνδυασμό με τους κρυστάλλους, τα αρώματα των λουλουδιών, τα αιθέρια έλαια και τα θεραπευτικά βότανα  που κυριαρχούν στον χώρο, δημιουργούν μία μοναδική αίσθηση ζεστασιάς, φιλοξενίας και αρμονικής αισθητικής που σε αναζωογονεί.