Το Different Reality Dance Center φιλοξενεί, μέσα στον Ιούλιο και με ιδιαίτερη χαρά, την ταλαντούχα χορεύτρια και χορογράφο Εύη Οικονόμου σε ένα μοναδικό σεμινάριο σύγχρονου χορού, όπου θα ενωθούν διάφορα είδη και στυλ χορού με την προσωπική κίνησή της αλλά και με την κίνηση του καθενός.

”Στο σεμινάριο αυτό, το οποίο βασίζεται στις θεμελιώδεις αρχές του σύγχρονου χορού, θα ανακαλύψουμε μαζί τη σχέση του σύγχρονου χορού με άλλα είδη χορού.”, λέει η Εύη. ”Θα εξερευνήσουμε μέσα από κινησιολογικά εργαλεία, την χορευτική μας ταυτότητα και ποιες είναι οι συνιστώσες που την μεταβάλλουν. Πρόκειται για ένα δομημένο σεμινάριο χορού, που αποτελείται από κινητικούς συνδυασμούς και αυτοσχεδιαστικές ασκήσεις, πλαισιώνεται από μουσικά και ρυθμικά τοπία και δίνεται έμφαση στη σχέση του χορευτή τόσο με το χώρο, όσο και με τα άτομα που τον περιβάλλουν.”

Το σεμινάριο είναι μεσαίου/προχωρημένου επιπέδου και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες με σχετική εμπειρία στην κίνηση.

Σύντομο βιογραφικό:

Η Εύη Οικονόμου είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Έχει συνεργαστεί ως επαγγελματίας χορεύτρια freelancer με ομάδες χορού όπως: η Uragan Dance Company (Κροατία), η Kibbutz Contemporary Dance Company (Ισραήλ) και Εθνική Λυρική Σκηνή. Έχει συνεργαστεί με χορογράφους όπως Αντώνης Φωνιαδάκης, Κωνσταντίνος Ρήγος, Μαρκέλλα Μανωλιάδη, Φωτεινή Μποστανίτη, Hiroaki Umeda, Stewart Hops, Renato Janella, Rami Beer, Idan Sharabi και Selena Berman. Έχει χορέψει σε ποικίλα Φεστιβάλ Χορού όπως “Pams dance festival” στην Κορέα, «Νόστος dance festival” στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, «Dance Days Chania” στην Κρήτη, «Νέοι χορογράφοι» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στο «Κύπρια dance festival” στην Κύπρο , στο “Cuopio Dance Festival” στην Φινλανδία, στο “Rhodes Dance Summer Festival” στη Ρόδο, στο “Spring Forward Festival” σε συνεργασία με το θεσμό των Aerowaves, στο «Colours Dance Festival» της Στουντγκάρδης και στο “Pams Festival” στην Κορέα: Έχει αποτελέσει μέλος της κριτικής επιτροπής για το θεσμό «Nationals Dance Competition”. Έχει επιμεληθεί την κινησιολογία ως χορογράφος για έργα όπως «Προμηθέας Δεσμώτης» και «η Φάρμα των Ζώων» σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη για το Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, το Εθνικό Θέατρο και το θέατρο Πορεία.

ΠΟΤΕ: Σάββατο 22/07: 18:30-20:30 Κυριακή 23/07: 13:00-15:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ώρες(2 ώρες/ημέρα)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 60 ευρώ( ολόκληρο το σεμινάριο) 35 ευρώ(drop-in την μία από τις δύο ημέρες)

❗ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ❗

( Η κράτηση θέσης ολοκληρώνεται με εξόφληση ολόκληρου του ποσού συμμετοχής στο σεμινάριο. Η εξόφληση γίνεται είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δοθεί στον κάθε συμμετέχοντα κατόπιν επικοινωνίας, είτε από κοντά στο κέντρο χορού με προγραμματισμένο ραντεβού μέχρι 20/07!)

☎️ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ|ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ|ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 6976930112/ [email protected]

ΠΟΥ: Different Reality Dance Center – Κέντρο χορού & κίνησης Παπαναστασίου 1,Ν.Φιλαδέλφεια,3ος όροφος( πλησίον ΗΣΑΠ Περισσού)