Το Different Reality Dance Center καλωσορίζει το Φθινόπωρο με ένα μοναδικό σεμινάριο συνδημιουργίας όπου η ενσυνείδητη κίνηση παντρεύεται με την ηχοθεραπεία.

Sound healing και mindful movement λοιπόν μαζί, μία μέρα μετά την φθινοπωρινή ισημερία, την Κυριακή 24/09, για να έρθουμε λίγο πιο κοντά στον πραγματικό Εαυτό μας, στην καρδιά μας!

Όλα στο σύμπαν δονούνται, όλα κινούνται. Ήχος και κίνηση πάντα μαζί. Όλη η δημιουργία, όλη η φύση μας, όλη η ύπαρξή μας, σύμφωνα με πολλές αρχαίες παραδόσεις και την σύγχρονη επιστήμη της Φυσικής αποτελείται και διέπεται από 5 βασικά στοιχεία: την Γη, το Νερό, την Φωτιά, τον Αέρα και τον Αιθέρα. Στο σεμινάριο αυτό, θα γνωρίσουμε, θα βιώσουμε, θα εξερευνήσουμε, θα εκφράσουμε, θα ισορροπήσουμε τα 5 αυτά στοιχεία μέσα μας και τις ποιότητες που φέρουν μέσα από τις θεραπευτικές δονήσεις του ήχου και την μεταμορφωτική δύναμη του συνειδητού χορού.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο αυτογνωσίας, που καλλιεργεί την επίγνωση, την ενσυνειδητότητα και ταυτόχρονα προσφέρει απελευθέρωση, κάθαρση, ισορροπία και νέους εκφραστικούς τρόπους κίνησης και ύπαρξης. Είναι ένα σεμινάριο με ζωντανή μουσική και πολύ χορό, ελευθερία, δημιουργία, χαρά και απόλαυση!

Είναι κατάλληλο για όλους, ανεξαρτήτως εμπειρίας με την κίνηση, τον χορό, το τραγούδι, την μουσική, τον διαλογισμό, τον οραματισμό!

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής: διάθεση, ανοιχτή καρδιά και κράτηση θέσης!

Καθοδηγούν και συντονίζουν: Άννα Αντωνιάδου και Νικολέττα Χριστογεώργου

ΠΟΤΕ: Κυριακή 24/09,12:00-14:30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ½ ώρες

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 45 ευρώ

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και η κράτηση θέσης!

(Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στέλνοντας ”Σεμινάριο :Τα 5 στοιχεία” στο e-mail [email protected] με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας ή επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6976930112.

Η κράτηση θέσης ολοκληρώνεται με προεξόφληση ολόκληρου του ποσού συμμετοχής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας που θα δοθεί στον κάθε συμμετέχοντα(τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα) κατόπιν επικοινωνίας, είτε από κοντά στο κέντρο χορού με προγραμματισμένο ραντεβού μέχρι και 21/09.)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ|ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ|ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 6976930112/ [email protected]

ΠΟΥ: Different Reality Dance Center – Κέντρο χορού & ολιστικής κίνησης

Α. Παπαναστασίου 1,Νέα Φιλαδέλφεια,3ος όροφος( πλησίον ΗΣΑΠ Περισσού)