Χορεύω την ενέργειά μου | Different Reality Dance Center

Χορεύω την ενέργειά μου | Different Reality Dance Center

Το μάθημα ΧΟΡΕΥΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ είναι ένα μάθημα ενσυνείδητης κίνησης που ενώνει ολιστικά το σώμα με το πνεύμα.

  • Δίνεται η δυνατότητα να δουλέψει κάποιος αρκετά βαθιά με τον εαυτό του απολαμβάνοντας τα οφέλη της τέχνης του χορού, αλλά όχι μόνο σε σωματικό επίπεδο αλλά και σε ενεργειακό.
  • Είναι ένα χορευτικό μάθημα αυτογνωσίας που μέσα από συγκεκριμένες χορευτικές και ενεργειακές πρακτικές,ελεύθερο χορό και καθοδηγούμενο διαλογισμό ερχόμαστε σε επαφή με τα ενεργειακά μας κέντρα,τα λεγόμενα τσάκρας με στόχο να μάθουμε να τα διαχειριζόμαστε.
  • Σε κάθε μάθημα ξεκινάμε με προθέρμανση σώματος ,νου και καρδιάς κι έπειτα χορεύουμε συνειδητά κάποιο ή και κάποια από τα ενεργειακά μας κέντρα, με συγκεκριμένες οδηγίες, ώστε να τα γνωρίσουμε,να τα ξεμπλοκάρουμε,να τα ισορροπήσουμε,να τα επεκτείνουμε, όσο χρειάζεται πάντα η ψυχή του καθενός στο συγκεκριμένο στάδιο εξέλιξης που βρίσκεται.
  • Τα πάντα είναι Ενέργεια! Ό,τι μας περιβάλλει και ό,τι είναι μέσα μας είναι Ενέργεια!Το σώμα μας είναι ενέργεια!Η κάθε μας κίνηση έχει ενέργεια και προκαλεί συγκεκριμένες δονήσεις  σε εμάς και στους άλλους, όπως αντίστοιχα η ροή της δικής μας ενέργειας μπορεί να επηρεάζεται και αυτή από τις κινήσεις άλλων.Στο θεραπευτικό αυτό μάθημα χορού μαθαίνουμε να βιώνουμε την ενέργειά μας στο τώρα και να αναγνωρίζουμε τί μπλοκαρίσματα ή συνειδητοποιήσεις μπορεί να μας φέρει κάθε φορά ,με απώτερο στόχο την πλήρη ισορροπία, υγεία και ευτυχία.
  • Το μάθημα απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να συναντήσουν τον Εαυτό τους μέσα από κίνηση και να απολαύσουν τον χορό τους μέσα από την αρχαία γνώση των ενεργειακών κέντρων,χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία με την κίνηση ή τον διαλογισμό.Είναι κατάλληλο και για χορευτές,ηθοποιούς,δασκάλους ή θεραπευτές κάθε είδους.
  • Το επίπεδο τυ μαθήματος είναι διαφορετικό κάθε φορά και δεν είναι τό ίδιο για κάθε συμμετέχοντα, μιας και ο καθένας βιώνει σε άλλο βαθμό την ενέργειά του ακόμη και στην ίδια ομάδα.

Διδασκαλία: Άννα Αντωνιάδου

#mindfuldanceofchakras #chakradance #chakra #meditativedance #meditation#energyhealing #mindfulmovement #dancehealing