Αυτό το Σάββατο 04/12, καλωσορίζουμε τον νέο πρώτο μήνα του χειμώνα❄️ με νέα σελήνη🌙, νέα αρχή 🆕και έναν χορό💃🕺 γενικής καθαριότητας 🧽🧼🧹για να αφήσουμε όλα τα περιττά και να προχωρήσουμε πιο ελεύθεροι και ανάλαφροι προς το νέο έτος που πλησιάζει!
🌳Με την πολύτιμη υποστήριξη της Γης, θα γίνει ένα μοναδικό μάθημα χορού στην #Φύση για όλους ανεξαρτήτως εμπειρίας και ηλικίας!
🧹Θα χορέψουμε καθαρίζοντας συνειδητά το φυσικό και ενεργειακό μας σώμα από βάρη, μπλοκαρίσματα , πόνους, αποτυπώματα φόβου, ανασφάλειας, θυμού, άγχους, ανασφάλειας!
🧹Θα ξεσκονίσουμε κάθε κύτταρο του σώματός μας και θα πετάξουμε μαζί ό,τι δεν χρειαζόμαστε πια για να δώσουμε και μία νέα ανάσα στα όργανα του σώματος για να λειτουργήσουν όπως χρειάζονται.
🧹Θα γίνει γενική καθαριότητα μέσα κι έξω, όπως κάνουμε στα σπίτια μας, μέσα από ελεύθερο καθοδηγούμενο χορό, ενεργειακές τεχνικές και μία συγκεκριμένη χορογραφία κατάλληλη για κάθε σώμα!
Καθοδηγεί: Anna_Antoniadou
………………………………………………………..
👉Πότε: Σάββατο 04/12/21
👉Διάρκεια: 12:00-13:30
👉Ώρα προσέλευσης:11:45
👉Πού: Πάρκο Τρίτση (Ίλιον)
👉Συμμετοχή/Επένδυση στον εαυτό:20€(15€ για τους μαθητές του Different Reality Dance Center που έχουν ήδη πραγματοποιήσει εγγραφή μέχρι 30/11/21)
❗Απαραίτητη η κράτηση θέσης ❗
Δηλώσεις συμμετοχής|Πληροφορίες:6976930112/[email protected]