Το Different Reality Dance Center πάει για άλλη μία φορά εκδρομή στο πανέμορφο Αγκίστρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και σας προσκαλεί σε ένα ακόμη μοναδικό retreat,σε μία συναρπαστική χορευτική εμπειρία για όλους, γεμάτη αναζωογόνηση, χαρά, γείωση, αποφόρτιση, ευεξία και σύνδεση με την Φύση!
🏖️ Πεζοπορία
🏖️Περίπατος σιωπής στην παραλία
🏖️Κολύμπι
🏖️ Απογευματινό και βραδινό μάθημα ενσυνείδητης κίνησης( mindful movement)
🏖️ Ελεύθερος συνειδητός χορός στην άμμο και στο νερό
🏖️Πρωινό ολιστικό μάθημα τόνωσης Different Reality workout(με στοιχεία stretching,yoga,pilates,barre a terre,breathing,gigong)
🏖️Τεχνικές γείωσης, selfcare, αυτομασάζ και ρύθμισης του νευρικού συστήματος
🏖️Διανυκτέρευση στην παραλία δίπλα από την θάλασσα κοιτώντας τα αστέρια
🏖️Διαλογισμός καρδιάς
🏖️Δημιουργία κύκλου συνύπαρξης
👉 Θα συναντηθούμε στο λιμάνι του Πειραιά το Σάββατο 29/06, θα ταξιδέψουμε με πλοίο μέχρι το Αγκίστρι κι έπειτα θα περπατήσουμε μία όμορφη διαδρομή μέχρι την παραλία Δραγονέρα διάρκειας περίπου 40 λεπτών. Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος προσαρμογής κι έπειτα θα ακολουθήσει ένα ξεχωριστό μάθημα ενσυνείδητης κίνησης (mindful movement) 1 1/2 ώρας κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος που θα μας δώσει χαρά, ανακούφιση και πληρότητα τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Σε ουσιαστική επαφή με την Φύση και ειδικά με την θάλασσα και συντονισμό με το τί μας προσφέρει ή μας ζητάει την κάθε στιγμή, θα χορέψουμε παρατηρώντας και αναγνωρίζοντας κομμάτια του Εαυτού μας!
👉 Πρόκειται για ένα ολιστικό μάθημα ελεύθερης κίνησης και συνειδητού χορού που απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ, ενήλικες και παιδιά, άνδρες και γυναίκες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, με εμπειρία ή όχι στην κίνηση και τον #χορό.
Έπειτα θα απολαύσουμε την νύχτα στην παραλία, με βραδινό μπάνιο, ελεύθερο συνειδητό χορό, γεύμα(ο καθένας ας έχει μαζί του σνακ, φρούτα και ό,τι θεωρεί απαραίτητο),συζητήσεις, τραγούδι, οραματισμό, χαλάρωση, θεραπεία και συνύπαρξη με την ομάδα και την Φύση. Θα κοιμηθούμε εκεί στην παραλία και το πρωί ,με την ανατολή του ήλιου, θα ακολουθήσει ένα μάθημα τόνωσης για να τεντωθούμε, να ξεπιαστούμε, να δυναμώσουμε, να χορέψουμε ξανά (αν χρειαστεί), πρωινό μπάνιο στην θάλασσα για όποιον το επιθυμεί, επιστροφή στο κέντρο του νησιού, βόλτα εκεί και αναχώρηση το απόγευμα από το λιμάνι για επιστροφή στην Αθήνα.
…………………………………………………………………………
🌳🌊Η Φύση έχει τον τρόπο της να μας καθοδηγεί κι εμείς μαθαίνουμε να την εμπιστευόμαστε μέσα από το σώμα μας με το υπέροχο εργαλείο του χορού.
▪️Συντονιζόμαστε με την Φύση
▪️Παρατηρούμε το σώμα μας
▪️Γειωνόμαστε
▪️Αδειάζουμε από ό,τι μας βαραίνει
▪️Γνωρίζουμε τον Εαυτό μας
▪️Εξερευνούμε την κίνησή μας
▪️Δημιουργούμε χαρά, αρμονία, ισορροπία, υγεία
▪️Συνυπάρχουμε
▪️Επικοινωνούμε
▪️Χορεύουμε συνειδητά
▪️Ζούμε φυσικά
Καθοδηγεί η Άννα Αντωνιάδου
…………………………………………………………..
ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ:
🔸ένα στρωματάκι/μεγάλη πετσέτα/μαντήλι/ψάθα ή οτιδήποτε σε εξυπηρετεί για να καθίσεις ή ξαπλώσεις
🔸sleeping bag ή κάτι για να σκεπαστείς το βράδυ(όχι σκηνή)
🔸έναν φακό(προαιρετικά)
🔸ένα σημειωματάριο(προαιρετικά)
🔸ένα μεγάλο μπουκάλι νερό
🔸άνετα ρούχα και μαγιό (αν επιθυμείς να κολυμπήσεις)
🔸κάλτσες(είναι ωφέλιμο, αν το επιθυμείς, να είσαι ξυπόλυτος/η στο μάθημα)
🔸αθλητικά παπούτσια/μποτάκια κατάλληλα για περπάτημα μέχρι το σημείο που θα χορέψουμε
🔸φρούτα/μπάρες δημητριακών/σνακ, οτιδήποτε φαγώσιμο επιθυμείς και χρειάζεσαι
🔸μία σακούλα σκουπιδιών
🔸καπέλο, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, αντικουνουπικό , ζακέτα/φούτερ/μπουφανάκι
🔸διάθεση, όρεξη και ανοιχτή καρδιά
……………………………………………………..
🌅Ώρα συνάντησης στο λιμάνι Πειραιά :11:00
🌅 Διάρκεια εκδρομής: 29/06-30/06
🌅 Συμμετοχή:
•95 ευρώ/άτομο
(Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται όλα τα μαθήματα και οι πρακτικές των δύο ημερών, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς τον Πειραιά καθώς και το λεωφορείο μίας διαδρομής από την παραλία προς το λιμάνι στο Αγκίστρι, αν αυτό χρειαστεί.)
•65 ευρώ/άτομο που βρίσκεται ήδη στο Αγκίστρι(η συμμετοχή περιλαμβάνει μόνο το κόστος συμμετοχής στα μαθήματα και τις πρακτικές)
👉📌Η συμμετοχή στο retreat είναι σημαντικό να γίνει και τις δύο ημέρες για απόλαυση ολόκληρης της εμπειρίας, για καλύτερο συντονισμό και αρμονική συνύπαρξη κατά την δημιουργία της ομάδας. Οποιος αδυνατεί για κάποιον λόγο να παρευρεθεί και τις δύο ημέρες, είναι απαραίτητο να έχει ενημερώσει πρίν το ταξίδι.
❌Οι συνοδοί που επιθυμούν να ακολουθήσουν την εκδρομή, αλλά δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στα μαθήματα δεν γίνονται δεκτοί.
❌Δεν υπάρχει δυνατότητα drop-in( μεμονωμένου μαθήματος) σε αυτό το retreat.
📞👉Επικοινωνείστε για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μεταφορά, το πρόγραμμα, ή ό,τι άλλο χρειαστείτε.
❗Απαραίτητη η κράτηση θέσης❗
Η κράτηση θέσης ολοκληρώνεται με εξόφληση ολόκληρου του ποσού συμμετοχής σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας που θα δοθεί στον κάθε συμμετέχοντα αφού επικοινωνήσει για να δηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής και είναι σημαντικό να γίνει το αργότερο μέχρι 26 Ιουνίου για να κλειστούν τα εισιτήρια.(Οποιαδήποτε έξοδα μεταφοράς/προμήθειας από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα)
📞Πληροφορίες| Επικοινωνία| Δηλώσεις συμμετοχών:
6976930112 , [email protected]