Η νέα χρονιά ξεκινάει με όρεξη και διάθεση να γίνουμε ακόμη πιο συνειδητοί στην κίνησή μας, στον χορό μας, στην καθημερινότητά μας.

Το κέντρο χορού και ολιστικής κίνησης Different Reality Dance Center, έχει την χαρά να φιλοξενεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Γενάρη ένα μοναδικό σεμινάριο κινητικής συνειδητοποίησης και βιωματικής ανατομίας με την υπέροχη Αννέτα Κουβελιώτη, για να μάθουμε πώς να ακούμε πιο συνειδητά και πρακτικά το σώμα μας.

Και όπως λέει και η ίδια:

Θα μάθουμε πώς να μαθαίνουμε από το σώμα μας, γιατί πολλές φορές ”σκέφτεται” καλύτερα από το μυαλό.

  • Στο σεμινάριο αυτό θα ασχοληθούμε με την βαρύτητα, την κίνηση των αρθρώσεων, την στήριξη που μπορούμε να βρούμε στο σώμα μας, την ισορροπία και την όραση.
  • Θα μάθουμε χρήσιμους τρόπους να γνωρίσουμε το σώμα μας και κατ’ επέκταση τον εαυτό μας διευκολύνοντάς το και ακούγοντάς το.
  • Θα αναπτύξουμε την παρατηρητικότητα και την δεκτικότητά μας μέσα από την εξερεύνηση διαφορετικών προσεγγίσεων.

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές χορού, κίνησης και παραστατικών τεχνών, χορευτές, δασκάλους κίνησης ,θεραπευτές όσο και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να γνωρίσει καλύτερα το σώμα του και τον εαυτό του είτε έχει εμπειρία με την κίνηση είτε δεν έχει. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους και χωρίζεται σε δύο μέρη.

ΠΟΤΕ:  Σάββατο 27/01, 11:00-14:00 ,  Κυριακή 28/01, 11:00-14:00

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 1 ημέρα (50 ευρώ), 2 ημέρες (90 ευρώ)

Η δήλωση συμμετοχής και κράτηση θέσης είναι απαραίτητο να γίνει μέχρι 23/01 με εξόφληση του επιλεγμένου κόστους συμμετοχής σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δοθεί στον συμμετέχοντα κατόπιν επικοινωνίας ή με προγραμματισμένο ραντεβού από κοντά στον χώρο του κέντρου χορού.

ΠΟΥ: A.Παπαναστασίου 1, Νέα Φιλαδέλφεια, 3ος όροφος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ| ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

210-2582210 / [email protected]

6976930112(Αντωνιάδου Άννα)

6977243972(Αννέτα Κουβελιώτη)

 

Δες περισσότερα για την Αννέτα εδώ:

https://annetakouvelioti.com/