Αυτό το Σάββατο 17/09,το Different Reality Dance Center σας προσκαλεί σε μία συναρπαστική χορευτική εμπειρία για όλους γεμάτη αναζωογόνηση, χαρά, σύνδεση με την Φύση και τον Εαυτό στο όλο και πιο όμορφο Πάρκο Τρίτση!
🍂Ο Σεπτέμβρης μας καλεί να ανασυγκροτηθούμε, να κεντραριστουμε, να απελευθερώσουμε ό,τι δεν χρειαζόμαστε και να δημιουργήσουμε χώρο για όσα επιθυμούμε να δημιουργήσουμε καθώς για οτιδήποτε νέο είναι να έρθει.Ειναι ώρα να θυμηθούμε, να βάλουμε στόχους, να συνδεθούμε, να εμπιστευτούμε την σοφία μέσα μας, να χορέψουμε πολύ και να απολαύσουμε την Φύση που αρχίζει να μπαίνει στα φθινοπωρινά της.🍂
👉Συγκεκριμένα, θα περπατήσουμε μία όμορφη διαδρομή διάρκειας περίπου 20 λεπτών μέσα στο πάρκο κι έπειτα θα ακολουθήσει ένα ξεχωριστό μάθημα ενσυνείδητης κίνησης (mindful movement) 1 ώρας και 10 λεπτών, που θα μας δώσει χαρά, ανακούφιση και πληρότητα τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Σε ουσιαστική επαφή με την Φύση και συντονισμό με το τί μας προσφέρει ή μας ζητάει την κάθε στιγμή, θα χορέψουμε παρατηρώντας και αναγνωρίζοντας κομμάτια του Εαυτού μας!
👉Είναι ένα ολιστικό μάθημα ελεύθερης κίνησης και συνειδητού χορού που απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ, ενήλικες και παιδιά, άνδρες και γυναίκες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, με εμπειρία ή όχι στην κίνηση και τον #χορό.
🌳Η Φύση έχει τον τρόπο της να μας καθοδηγεί κι εμείς μαθαίνουμε να την εμπιστευόμαστε μέσα από το σώμα μας με το υπέροχο εργαλείο του χορού.
▪️Συντονιζόμαστε με την Φύση
▪️Παρατηρούμε το σώμα μας
▪️Γειωνόμαστε
▪️Αδειάζουμε από ό,τι μας βαραίνει
▪️Γνωρίζουμε τον Εαυτό μας
▪️Εξερευνούμε την κίνησή μας
▪️Δημιουργούμε χαρά, αρμονία, ισορροπία, υγεία
▪️Συνυπάρχουμε
▪️Επικοινωνούμε
▪️Χορεύουμε συνειδητά
▪️Ζούμε φυσικά
👣🌳Ο περίπατος μας μέχρι να φτάσουμε στο σημείο ή στα σημεία που θα χορέψουμε είναι περίπατος σιωπής, καθότι αφήνουμε για λίγο στην άκρη την άσκοπη φλυαρία του μυαλού και εστιάζουμε στην καρδιά μας για να μπορέσουμε να συνδεθούμε καλύτερα με την Φύση και να προετοιμαστούμε για τον χορό μας! Θα υπάρχει συζήτηση για ανταλλαγή εμπειριών στο τέλος της διαδρομής!
Καθοδηγεί η Άννα Αντωνιάδου
ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ:
🔸ένα στρωματάκι/μεγάλη πετσέτα/μαντήλι/οτιδήποτε σε εξυπηρετεί για να καθίσεις ή ξαπλώσεις, σε περίπτωση που χρειαστεί
🔸ένα μπουκάλι νερό
🔸άνετα ρούχα
🔸κάλτσες(είναι ωφέλιμο, αν το επιθυμείς, να είσαι ξυπόλυτος/η στο μάθημα)
🔸αθλητικά παπούτσια/μποτάκια κατάλληλα για περπάτημα μέχρι το σημείο που θα χορέψουμε
🔸ένα φρούτο/μία μπάρα δημητριακών/κάτι ελαφρύ ως φαγώσιμο αν νιώσεις ότι το χρειάζεσαι
🔸μία σακούλα σκουπιδιών
🔸καπέλο, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, αντικουνουπικό , ζακέτα, αν νιώσεις ότι τα χρειάζεσαι κατά την μετακίνηση στα σημεία των μαθημάτων
🔸διάθεση, όρεξη και ανοιχτή καρδιά
🌳Σημείο συνάντησης:
Πάρκο Τρίτση (είσοδος από Λεωφόρο Δημοκρατίας)
🌳Ώρα συνάντησης :18:30(Παρακαλώ είναι σημαντικό να είστε έγκαιρα στο σημείο συνάντησης.)
🌳 Συνολική διάρκεια:1 1/2 ώρα
🌳 Συμμετοχή:
•15€/άτομο
•20€/παιδί (4 έως 11 ετών) και ένας γονιός
❗Απαραίτητη η κράτηση θέσης❗
Πληροφορίες| Δηλώσεις συμμετοχών:
6976930112 , [email protected]